Neutral Deodorant Roller 

Neutral Deodorant Roller 50 ml

Neutral Deo-roller is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid. Hydrateert en helpt het vochtniveau van de huid te herstellen.

Deel


Een gevoelige huid kan geïrriteerd raken door bepaalde stoffen, zoals parfum en alcohol. Na het scheren kan de okselhuid wat gevoeliger zijn dan anders. Wanneer je daarnaast extra gevoelig bent voor bepaalde stoffen zoals parfum en alcohol, dan is de kans dat je okselhuid geïrriteerd raakt nog groter. Met de Neutral Deo Roll-on zorg je dat je huid fris aanvoelt en beschermt wordt tegen ongewenste geurtjes. Zo kun je de hele dag doorkomen zonder een zweetlucht om je heen te krijgen!

  • 0% parfum, 0% kleurstof en 0% alcohol
  • Dermatologisch getest & goedgekeurd
  • is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid
  • Beschermt tegen zweetlucht
  • is geschikt voor dagelijks gebruik
  • Hydrateert en helpt het vochtniveau van de huid te herstellen.
Wanneer je een allergie of een gevoelige huid hebt, mag dit geen belemmering zijn om van het dagelijks leven te genieten. Neutral heeft zich daarom gespecialiseerd in producten die het risico op huidirritatie verminderen. Alle producten van Neutral bevatten daarom ook geen toevoegingen, waaronder parfum en kleurstoffen. Deze stoffen verhogen het risico op huidirritatie namelijk.

Verder biedt Neutral een complete range van huishoudelijke- en huidverzorgings- producten die speciaal ontwikkeld zijn om het risico op allergische- of huidreacties te verminderen.

Neutral 0% producten worden aanbevolen door de Danish Asthma en Allergy Association en zijn speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid. Neutral, dat voelt goed.

Aqua, Aluminum Chlorohydrate, Glycerin, Hydroxyethyl cellulose, Sodium Benzoate.

Hier werken wij nog hard aan!