Neutral Wasverzachter 

Neutral Wasverzachter 27 wasbeurten

Neutral Wasverzachter is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid en vermindert het risico op huidreacties. Maakt het wasgoed heerlijk zacht en anti-statisch.

Deel


De wasverzachter is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid en vermindert het risico op huidreacties. De formule van de wasverzachter is geconcentreerd en zorgt bovendien dat kleding niet statisch worden. Neutral Wasverzachter bevat 0% parfum en 0% kleurstof. Daardoor is deze ook geschikt om te gebruiken bij handwas.

  • Voor een zachte en anti-statische was.
  • 0% parfum en 0% kleurstof.
  • Dermatologisch getest en goedgekeurd.
  • Speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid.
  • Geschikt voor kleding en beddengoed.
  • Goed voor 27 wasbeurten.
Uiteraard is de wasverzachter ook dermatologisch getest en goedgekeurd. De wasverzachter maakt je wasgoed fris en zacht voor de huid. Bovendien is de wasverzachter geschikt voor kleding en beddengoed. Je kunt dus alles heerlijk wassen en genieten van zachte stofjes!

Wanneer je een allergie of een gevoelige huid hebt, mag dit geen belemmering zijn om van het leven te genieten. Neutral heeft zich daarom gespecialiseerd in producten die het risico op huidirritatie verminderen. Alle producten van Neutral bevatten daarom ook geen onnodige toevoegingen, waaronder parfum en kleurstoffen. Deze stoffen verhogen het risico op huidirritatie namelijk. Neutral: daar worden jij en je was happy van!

Bovendien zijn de ingrediënten die Neutral gebruikt milieuvriendelijk, waardoor ze worden aanbevolen door diverse organisaties uit onder andere Noorwegen en Denemarken. Neutral is mild en hierdoor geschikt voor alle huidtypen en leeftijden! Verder biedt Neutral een complete range van huishoudelijke- en huidverzorgings- producten die speciaal ontwikkeld zijn om het risico op allergische- of huidreacties te verminderen.

Aqua, Dihydrogenated Tallowoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Citric Acid, Sorbic Acid, Ammonium Chloride, Calcium Chloride

Hier werken wij nog hard aan!