Neutral Vloeibaar Fijnwasmiddel 

Neutral Fijnwasmiddel 20 wasbeurten

Neutral wasmiddel is effectief tegen vuil en vlekken en mild van samenstelling om het risico op huidirritatie te verminderen.

Deel


Neutral parfumvrije wasmiddelen zijn effectief tegen vuil en vlekken en is ook mild voor de huid. Als jij of een van je gezinsleden last hebben van een gevoelige huid is Neutral perfect voor jouw was. Neutral Fijnwas 0% is namelijk speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid van jou en je gezin. Dit komt doordat het wasmiddel geen sporen van parfum en kleurstoffen bevat.

  • Voor een schone en frisse fijnwas.
  • 0% parfum en 0% kleurstof.
  • Dermatologisch getest & goedgekeurd.
  • Ook geschikt voor handwas.
  • Is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid.
  • Beschermt dons, wol, zijde en andere kwetsbare stoffen.
Neutral Fijnwas 0% is dermatologisch getest en goedgekeurd. Een gevoelige huid is te herkennen aan rode plekjes of een jeukerig gevoel. Om een gevoelige huid te ontzien kan je dus het beste parfumvrije / zeepvrije wasmiddelen gebruiken.

De zeepvrije producten van Neutral, waaronder dit wasmiddel, zijn hier zeer geschikt voor. De formule is samengesteld uit een combinatie van verzorgende ingrediënten zodat de huid niet geirriteerd en beschadigd raakt. Dit wasmiddel is te gebruiken in de wasmachine, maar is ook geschikt voor handwas.

Neutral Fijnwas 0% is behalve mild voor je huid, ook goed voor kwetsbare stoffen. Het beschermt wol, dons, zijde en andere kwetsbare stoffen. Dit wasmiddel is speciaal geformuleerd om het risico op huidirritatie te verminderen.

Aqua, Sodium Laureth Sulphate, C12-15 Pareth-7, Trisodium citrate, Sodium Cocoate, Phenoxyethanol

Hier werken wij nog hard aan!