Neutral Vloeibaar Wasmiddel Wit - 1000 ml 

Neutral Wit Wasmiddel 20 wasbeurten

Neutral wasmiddel is effectief tegen vuil en vlekken en mild van samenstelling om het risico op huidirritatie te verminderen.

Deel


De geur van frisse en schone was is een van de beste momenten die er zijn. En ook wanneer je een gevoelige huid hebt, wil je dit moment blijven creëren. Neutral Wit Parfumvrij Wasmiddel helpt hierbij. Het wasmiddel is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid en vermindert het risico op huidreacties. Neutral wasmiddel is geschikt voor de gekleurde was. De parfumvrije formulering maakt je kleding effectief schoon en is bovendien mild voor je huid en voor je kleding.

  • Voor een schone en frisse witte was.
  • 0% parfum en 0% kleurstof.
  • Dermatologisch getest en goedgekeurd.
  • Houdt je was langer stralend.
  • Parfumvrije formulering is mild voor kleding en huid.
  • Voorkomt huidirritatie.
Het wasmiddel bevat 0% parfum en 0% kleurstof. Uiteraard is het wasmiddel ook dermatologisch getest en goedgekeurd. Neutral Wit Parfumvrij Wasmiddel verwijdert vlekken effectief door krachtige enzymen en houdt de kleur van je was langer stralend.

Wanneer je een allergie of een gevoelige huid hebt, mag dit geen belemmering zijn om van het leven te genieten. Neutral heeft zich daarom gespecialiseerd in producten die het risico op huidirritatie verminderen. Alle producten van Neutral bevatten daarom ook geen toevoegingen, waaronder parfum en kleurstoffen. Deze stoffen verhogen het risico op huidirritatie namelijk.

Bovendien zijn de ingrediënten die Neutral gebruikt milieuvriendelijk, waardoor ze worden aanbevolen door diverse organisaties uit onder andere Noorwegen en Denemarken. Neutral is mild en hierdoor geschikt voor alle huidtypen en leeftijden!

15-30%: Nonionic surfactants. / Niet-ionogene oppervlakte-actieve stoffen. / Agents de surface non-ioniques. 5-15%: Anionic surfactants, Soap. / Anionogene oppervlakte-actieve sto_x001E_en, Zeep. / Agents de surface anioniques, Savon. <5%: Enzymes, Phosphonates. / Enzymen, Fosfonaten. / Enzymes, Phosphonates. Aqua, C12-15 Pareth-7, Sodium Laureth Sulfate, Propylene glycol, TEA-Cocoate, Sodium DTPMP, Triethanolamine, Sodium Cocoate, Trisodium citrate, Protease, Amylase, Mannanase.

Hier werken wij nog hard aan!