Expert advies & tips

Filter op
For
Sorteren op
0 atricle(s)

Tips voor het wassen van kinderkleding

Met deze tips van Neutral houd je de kinderkleding en knuffels huidvriendelijk en irritatie-vrij.

Read more »

8 huidtips voor de winter

Voorkom in de winter dat je huid uitdroogt, verminder irritatie en behoed de vochtbalans van je huid met deze tips.

Read more »

9 dingen die je moet weten over eczeem

Eczeem is een van de meest voorkomende gezondheidsproblemen ter wereld. Wij zetten de nodige dingen op een rijtje, voor jou en je familie

Read more »

5 dingen die je moet weten over de huid van je baby

Als je net een kind hebt gekregen, heb je waarschijnlijk veel vragen, waaronder over de huid van je baby. Hoe vaak moet je ze in bad doen?

Read more »

8 dingen die je moet weten over psoriasis

Lees hier de belangrijkste dingen die je moet weten over een van de meest voorkomende huidaandoening, psoriasis.

Read more »

9 tips voor eczeem bij kinderen

Lees hier de tips voor het behandelen en verzorgen van eczeem bij kinderen en baby’s welke geschreven is in samenwerking met TantrumXYZ.

Read more »

Zorg dragen voor de gevoelige babyhuid

Als je net ouder geworden bent, dan heb je waarschijnlijk vragen over de gevoelige babyhuid. Met dit artikel informeren we je over de verzorging hiervan.

Read more »

Het belang van Skin Tonic in je huidverzorgingsroutine

Iedere vrouw weet dat je iedere avond make-up moet verwijderen. Maar het is ook belangrijk om een tonic te gebruiken tussen het reinigen en hydrateren in.

Read more »

Wat veroorzaakt een droge huid?

De eerste factor is het milieu, de directe omgeving waarin je je dagen doorbrengt. Omgevingen die je huid uitdrogen oefenen een aanzienlijk effect uit.

Read more »

Vakantietips voor je huid: zo trotseer je de winter

Ga je op vakantie? Let op dat je je goed tegen de zon beschermt – of je nu op wintersport gaat of een strandvakantie hebt geboekt: huidverzorging is belangrijk!

Read more »

Zorgen voor een droge huid

Als je net ouder geworden bent, dan heb je waarschijnlijk vragen over de gevoelige babyhuid. Met dit artikel informeren we je over de verzorging hiervan.

Read more »

Tips om huidirritatie te verminderen bij kinderen met een verhoogd risico

Kinderen met een verhoogd risico zijn kinderen waarbij familieleden allergische reacties vertonen en daarom een grotere kans hebben op huidirritatie.

Read more »

Veelgestelde vragen over wasgoed

Lees hier veelgestelde vragen als: Hoeveel wasmiddel moet ik gebruiken? Kan ik mijn nieuwe kleding meteen dragen? Op welke temperatuur moet ik wassen?

Read more »

Neutral handzeep uitverkocht?

Neutral handzeep uitverkocht? Houd de hygiëne van jezelf en gezin op peil met deze vervangende Neutral product tips.

Read more »

Zorgen voor een droge huid met Neutral

Tekenen van een droge huid kunnen van dag tot dag veranderen, afhankelijk van factoren zoals het weer, stressniveau en de producten die je gebruikt.

Read more »

Pas je huidverzorgingsroutine aan op het seizoen

Wie denkt eraan om ook de huidverzorging aan te passen naar gelang het seizoen? Lees hier waarom je een seizoensgebonden gezichtsroutine moet overwegen:

Read more »

6 dagelijkse huishoudproducten die je huid ongemerkt irriteren

We hebben een paar huishoudproducten die je mogelijk irriteren op een rijtje gezet en vertellen je hoe je ermee om kunt gaan.

Read more »

Huidverzorging in de zomer

Koester het hele seizoen in een frisse, zomerse gloed en laat je gebronsde huid nog langer meegaan! Zomer-verzorgingstips voor jou en de hele familie:

Read more »

Tips voor je huid na het sporten

Hoe gaat het eigenlijk met je nieuwjaarsvoornemens? Als het je lukt om vast te houden aan je plannen om meer te gaan sporten, maar denk je wel aan je huid?

Read more »

Advies en tips over allergieën

Het is belangrijk om zo veel mogelijk te weten te komen over allergieen. Deze adviezen en tips van Neutral helpen je om de controle te houden!

Read more »

Moeder geworden, drie tips

Je bent een drukke nieuwe mama die haar baby's billetjes liefdevol masseert met luieruitslag crème – maar je eigen huid dreig je te vergeten.

Read more »

Pasgeboren huid: hier moet je voor uitkijken

Vind hier onze lijst voor meest voorkomende irritaties die je bij je kleintje kunnen voorkomen.

Read more »

Verzorgingstips voor de gevoelige huid

Van voeding tot huidverzorging, lees onze tips voor dagelijkse verzorging van je eigen gevoelige huid en die van je hele familie.

Read more »

Wat is Astma?

Met dit artikel van Neutral over astma kom je hier meer over te weten en verwijzen we naar artikelen waar je tips en adviezen kan vinden.

Read more »

Bereid je huid voor op de lente!

Velen doen in de lente een grote lenteschoonmaak. Met nieuwe energie van de eerste stralen zonneschijn bereiden we ons voor op een nieuw seizoen na de winter.

Read more »

Tips die het leven als kersverse ouder makkelijker maken

Het leven met een baby kan zwaar en stressvol zijn. Om het leven met je kleintje ook een beetje makkelijker te maken, hebben we een paar tips voor je.

Read more »

Deense AAA

De Deense Astma en Allergie Associatie is een onafhankelijke organisatie met meer dan 30 jaar ervaring in onderzoek en behandeling van astma en allergieën.

Read more »

Wat zijn eczeem & dermatitis?

Eczeem en dermatitis verwijzen naar een breed scala van huidaandoeningen die leiden tot een combinatie van rode, droge, jeukende huid, of blaren.

Read more »

Rode billen bij je baby

Rode billen bij je baby? Hoe ontstaat luieruitslag en wat is het effect van zalf?

Read more »