Expert advies & tips

Filter op
For
Sorteren op
0 atricle(s)

9 dingen die je moet weten over eczeem

Eczeem is een van de meest voorkomende gezondheidsproblemen ter wereld. Wij van Neutral hebben de nodige dingen op een rijtje gezet voor wanneer jij of je familieleden ermee te maken krijgen.

Read more »

Wat zijn eczeem & dermatitis?

Eczeem en dermatitis verwijzen naar een breed scala van huidaandoeningen die leiden tot een combinatie van rode, droge, jeukende huid, of blaren. Dit artikel praat je bij over de verschillende vormen hiervan.

Read more »

6 dagelijkse huishoudproducten die je huid ongemerkt irriteren

We hebben een paar huishoudproducten die je mogelijk irriteren op een rijtje gezet en vertellen je hoe je ermee om kunt gaan.

Read more »

Tips die het leven als kersverse ouder makkelijker maken

Het leven met een baby kan zwaar en stressvol zijn. Om het leven met je kleintje ook een beetje makkelijker te maken, hebben we een paar tips voor je.

Read more »

8 huidtips voor de winter

Voorkom in de winter dat je huid uitdroogt, verminder irritatie en behoed de vochtbalans van je huid met deze tips.

Read more »

Veelgestelde vragen over wasgoed

De zorg voor het beddengoed, kleding en speelgoed van je gezin kan een grote hulp zijn bij het verzorgen van hun huid. Onze veelgestelde vragen kunnen je helpen om de was veilig te houden voor de huid.

Read more »

Huidverzorging in de zomer

Koester het hele seizoen in een frisse, zomerse gloed en laat je gebronsde huid nog langer meegaan! Tover je strandkleding tevoorschijn en maak je klaar om die blote benen te laten zien met onze zomer-verzorgingstips voor jou en de hele familie.

Read more »

Advies en tips over allergieën

Het is belangrijk om zo veel mogelijk te weten te komen over allergieen. Deze adviezen en tips van Neutral helpen je om de controle te houden!

Read more »

Tips voor het wassen van kinderkleding

Met deze tips van Neutral houd je de kinderkleding en knuffels huidvriendelijk en irritatie-vrij.

Read more »

Deense AAA

De Deense Astma en Allergie Associatie (AAA) is een onafhankelijke organisatie met meer dan 30 jaar ervaring in onderzoek en behandeling van astma en allergieën. Lees hier hoe de AAA al meer dan 25 jaar samenwerkt met Neutral.

Read more »

Tips voor je huid na het sporten

Denk je wel aan je huid na het sporten? Als je gevoelig bent voor droogheid, roodheid en puistjes kan zweten een flink effect hebben op je huid. Met deze post-workout tips

Read more »

Vakantietips voor je huid: zo trotseer je de winter

Ga je op vakantie deze winter? Let er wel op dat je jezelf goed tegen de zon beschermt – of je nu op wintersport gaat of een verre strandvakantie hebt geboekt: huidverzorging op vakantie is belangrijk!

Read more »

Bereid je huid voor op de lente!

De lente is natuurlijk de ideale gelegenheid om ook de huidverzorgingsroutine even goed om te gooien. Met deze stappen van Neutral bereid je je huid voor op de lente!

Read more »

Moeder geworden, drie tips

Als je net moeder bent geworden is je huid erg gevoelig. Met deze drie tips van Neutral zorg je voor de gevoelige huid en hou je deze kalm terwijl de rest van je leven op het moment alles behalve kalm is.

Read more »

Wat is Astma?

Met dit artikel van Neutral over astma kom je hier meer over te weten en verwijzen we naar artikelen waar je tips en adviezen kan vinden.

Read more »

9 tips voor eczeem bij kinderen

Ongeveer een op de vijf kinderen heeft eczeem, tegenover slechts een op de twaalf volwassenen. Deze tips van Neutral kunnen je helpen om eczeem bij kinderen onder controle te houden.

Read more »

Pasgeboren huid: hier moet je voor uitkijken

Gladde babyhuid is niet zo gebruikelijk als je zou denken. Lees meer over de verschillende onvolkomenheden en irritaties waarmee baby’s in het beginstadium mee te maken krijgen.

Read more »

8 dingen die je moet weten over psoriasis

Lees hier de belangrijkste dingen die je moet weten over een van de meest voorkomende huidaandoening, psoriasis.

Read more »

5 dingen die je moet weten over de huid van je baby

De huid van je baby verzorgen lijkt misschien lastig, maar het komt neer op een paar simpele feiten. Van gevoeligheid tot eczeem, ontdek hier wat de huid van je baby nodig heeft.

Read more »

Wat veroorzaakt een droge huid?

Er zijn veel zaken die het functioneren van je huid kunnen beïnvloeden. In dit artikel beginnen we bij het begin en laten we je zien waar je rekening mee kunt houden op dagelijkse basis

Read more »

Verzorgingstips voor de gevoelige huid

Van voeding tot huidverzorging, lees onze tips voor dagelijkse verzorging van je eigen gevoelige huid en die van je hele familie.

Read more »

Zorg dragen voor de gevoelige babyhuid

Als je net vader of moeder geworden bent, dan heb je waarschijnlijk aardig wat vragen over de gevoelige babyhuid. Met dit artikel informeren we je over de verzorging van de gevoelige babyhuid.

Read more »

Het belang van Skin Tonic in je huidverzorgingsroutine

Iedere vrouw weet hoe belangrijk het is om voor het slapen gaan make-up te verwijderen. Maar wat veel vrouwen niet weten, is hoe belangrijk het is om een tonic te gebruiken tussen het reinigen en hydrateren in. Dit artikel vertelt je waarom.

Read more »

Tips om huidirritatie te verminderen bij kinderen met een verhoogd risico

Kinderen met een verhoogd risico zijn kinderen waarbij vader, moeder, broertjes en zusjes allergische reacties vertonen en daarom een grotere kans hebben op huidirritatie. Lees hier wat je kan doen om huidirritatie te verminderen.

Read more »

Zorgen voor een droge huid

Als je net vader of moeder geworden bent, dan heb je waarschijnlijk aardig wat vragen over de gevoelige babyhuid. Met dit artikel informeren we je over de verzorging van de gevoelige babyhuid.

Read more »

Pas je huidverzorgingsroutine aan op het seizoen

Wie denkt eraan om ook de huidverzorging aan te passen naar gelang het seizoen? Door dit artikel weet je waarom je een seizoensgebonden gezichtsroutine moet overwegen.

Read more »

Zorgen voor een droge huid met Neutral

Van de omgeving om je heen tot de producten die je gebruikt, lees ons advies over hoe je dagelijkse routine kan leiden tot een droge huid.

Read more »