Neutral Handzeep 

Neutral Handzeep 250 ml

Neutral Handzeep is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid. Bevat verzorgende ingrediënten die de huid zo min mogelijk belasten.

Deel


De Neutral Hand Wash is zeepvrij en bevat verzorgende ingrediënten die de huid zo min mogelijk belasten. Hiermee wordt het risico op allergische of huidreacties beperkt tot een minimum. De Neutral handzeep reinigt je huid op een zeer milde wijze. De handzeep is geschikt voor dagelijks gebruik. Je handen wassen is van groot belang, aangezien er veel bacteriën op kunnen zitten. De Neutral handzeep bevat geen overbodige toevoegingen, maar bevat alleen datgene wat je handen nodig hebben.

  • pH huidneutrale zeep voor de gevoelige huid
  • 0% parfum, 0% kleurstof
  • Dermatologisch getest & goedgekeurd
  • is mild en verzorgend
  • Reinigt de handen grondig
  • is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid
Neutral geeft je handen een goede verzorging en beschermt tegen huidirritaties. De handzeep bevat ge, kleurstoffen of parfum. De handwash geeft je huid de meest complete verzorging en reiniging.

Wanneer je een allergie of een gevoelige huid hebt, mag dit geen belemmering zijn om van het dagelijks leven te genieten. Neutral heeft zich daarom gespecialiseerd in producten die het risico op huidirritatie verminderen. Alle producten van Neutral bevatten daarom ook geen toevoegingen, waaronder parfum en kleurstoffen. Deze stoffen verhogen het risico op huidirritatie namelijk.

Verder biedt Neutral een complete range van huishoudelijke- en huidverzorgings- producten die speciaal ontwikkeld zijn om het risico op allergische- of huidreacties te verminderen.

Neutral 0% producten worden aanbevolen door de Danish Asthma en Allergy Association en zijn speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid. Neutral, dat voelt goed.

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Sodium Chloride, Citric Acid, Disodium Cocoyl Glutamate, Sodium Benzoate, Sorbic Acid.

Hier werken wij nog hard aan!