Neutral Day Cream 

Neutral Day Cream 50 ml

Neutral Day Cream is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid. Zorgt voor een goede hydratatie, waardoor je huid zacht aanvoelt en er stralend uitziet.

Deel


De Neutral Day Cream bevat glycerine wat zorgt voor een goede hydratatie van de huid waardoor deze zacht aanvoelt en er stralend uitziet.

  • 0% parfum, 0% kleurstof
  • Dermatologisch getest & goedgekeurd
  • is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid
  • trekt snel in en maakt de huid zacht
  • vochtinbrengende bestanddelen
  • bevat glycerine
De crème bevat 0% parfum, 0% kleurstoffen . Hierdoor is de Neutral Day Cream een milde en hydraterende crème voor iedereen met een gevoelige huid. Deze is speciaal ontwikkeld voor gebruik overdag. Doseer de voor jou gebruikelijke hoeveelheid crème in de palm van je hand. Pas toe op je gezicht door de crème zacht in te masseren. Vermijd het gebied rondom de ogen. Voor een perfecte aanvulling op je dagelijkse gezichtsverzorging kan je ook Neutral Night Cream gebruiken.

Wanneer je een allergie of een gevoelige huid hebt, mag dit geen belemmering zijn om van het dagelijks leven te genieten. Neutral heeft zich daarom gespecialiseerd in producten die het risico op huidirritatie verminderen. Alle producten van Neutral bevatten daarom ook geen toevoegingen, waaronder parfum en kleurstoffen. Deze stoffen verhogen het risico op huidirritatie namelijk. Verder biedt Neutral een complete range van huishoudelijke- en huidverzorgings- producten die speciaal ontwikkeld zijn om het risico op allergische- of huidreacties te verminderen.

Neutral 0% producten worden aanbevolen door de Danish Asthma en Allergy Association en zijn speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid. Neutral, dat voelt goed.

Aqua, Dicaprylyl Carbonate, Caprylic/ Capric Triglyceride, Glycerin, Glyceryl Stearate, Glyceryl Stearate Citrate, Stearyl Alcohol, Arachidyl Alcohol, Caprylyl Glycol, Carbomer, Cetyl Alcohol, Phenoxyethanol, Sodium Gluconate, Sodium Hydroxide, Tocopherol, Tocopheryl Acetate.

Hier werken wij nog hard aan!