Neutral Conditioner Normaal 

Neutral Conditioner 250 ml

Neutral Conditioner maakt het haar zacht en makkelijk doorkambaar en is speciaal ontwikkeld om het risico op huidirritatie te verminderen.

Deel


Een geïrriteerde hoofdhuid kan tot rust komen door het extra goed te verzorgen. Hiervoor heeft Neutral speciaal de Neutral Conditioner ontwikkeld. Deze conditioner is mild en beschermt tegen droog en pluizend haar. Het is een perfecte conditioner voor de gevoelige (hoofd)huid en geschikt voor alle haartypes.

  • Maakt het haar makkelijk doorkambaar.
  • 0% parfum, 0% kleurstof.
  • pH-huidneutraal en dus extra mild voor de handen.
  • Geschikt voor dagelijks gebruik.
  • Maakt je haar zacht en gemakkelijk doorkambaar.
  • Laat je haar weer stralen.
De Neutral Conditioner bevat 0% parfum, 0% kleurstof. Het maakt je haar zacht, gemakkelijk te kammen en laat je haar weer stralen. De conditioner is geschikt voor dagelijks gebruik en is dermatologisch getest en goedgekeurd. Zorg goed voor haar en hoofdhuid met de Neutral Conditioner.

Wanneer je een allergie of een gevoelige huid hebt, mag dit geen belemmering zijn om van het dagelijks leven te genieten. Neutral heeft zich daarom gespecialiseerd in producten die het risico op huidirritatie verminderen. Alle producten van Neutral bevatten daarom ook geen toevoegingen, waaronder parfum en kleurstoffen. Deze stoffen verhogen het risico op huidirritatie namelijk. Verder biedt Neutral een complete range van huishoudelijke- en huidverzorgings- producten die speciaal ontwikkeld zijn om het risico op allergische- of huidreacties te verminderen.

Neutral 0% producten worden aanbevolen door de Danish Asthma en Allergy Association en zijn speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid. Neutral, dat voelt goed.

Aqua, Cetearyl Alcohol, Behenoyl PG-Trmonium Chloride, Hexylene Glycol, Citric Acid, Sodium Benzoate.

Hier werken wij nog hard aan!