Neutral Baby Shampoo 

Neutral Baby Shampoo 250 ml

De verzorgende Neutral Baby Shampoo reinigt het haar en hoofdhuidje op milde wijze. Te gebruiken voor de haartjes, maar ook voor het huidje.

Deel


Neutral Parfumvrij Baby Shampoo reinigt het haar en het babyhuidje op milde wijze. Bovendien zijn alle Neutral Baby producten hypoallergeen, pH-huidneutraal en dermatologisch getest. Met de Neutral Baby verzorgingslijn kan je je kindje van top tot teen verzorgen

  • 0% parfum, kleurstof .
  • Voor dagelijks gebruik.
  • Dermatologisch getest.
  • Milde verzorging voor het gevoelige hoofdhuidje van een baby.
  • Voor een heerlijk zacht ruikend huidje.
  • Te gebruiken voor de haartjes, maar ook voor het huidje.
Na het wassen met Neutral Parfumvrij Baby Shampoo heeft je kleintje weer een knuffelzacht en heerlijk ruikend hoofdhuidje waar je de rest van de dag van kan genieten. De Shampoo kan tevens worden gebruikt om de huid van je kleintje te wassen. Door de speciaal voor baby’s samengestelde ingrediënten zorgt het voor een soepel en ultiem verzorgde huid.

Heeft je kindje vaak last van de oogjes na het wassen van de haren met shampoo? Kies dan voor voortaan voor Neutral Parfumvrij Baby Shampoo die zo mild is van aard dat je kleintje er weinig tot geen last van ondervindt. De perfecte shampoo voor ieder hoofdhuidje, de perfecte shampoo voor jouw kleintje.

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Behenoyl PG-Trimonium Chloride, Sodium Cocoyl Glucamate, Sucrose Laurate, Hexylene Glycol, Citric Acid, Sodium Benzoate, Sorbic Acid

Hier werken wij nog hard aan!