Neutral Baby Huidolie 

Neutral Baby Huidolie 150 ml

Extra vettende Neutral Baby Huidolie die verzachtend is voor het zeer droge en gevoelige babyhuidje. Helpt de natuurlijke vetbalans van de huid te herstellen.

Deel


Gebruik de Neutral Parfumvrije huidolie voor de gevoelige babyhuid. De babyhuid is namelijk aanzienlijk dunner dan de huid van volwassenen. Hierdoor is de babyhuid extra gevoelig en kwetsbaar voor invloeden van buitenaf. Om de huid van je kindje toch goed te verzorgen, gebruik je Neutral Parfumvrij Baby Huidolie. De huidolie is een extra vettende olie die de droge en gevoelige babyhuid verzorgt en verzacht.

  • 0% parfum, 0% kleurstof.
  • Dermatologisch getest en goedgekeurd.
  • Helpt de natuurlijke vetbalans van de huid te herstellen.
  • Geschikt voor een babymassage.
  • Trekt snel in.
  • Gemakkelijk in gebruik.
De Neutral Parfumvrij Baby Huidolie is erg geschikt als massageolie, maar ook voor een behandeling van de droge huid. De verloren, natuurlijke huidvetten worden door de huidolie aangevuld en helpt de natuurlijke vetbalans van de huid te herstellen. De Neutral Parfumvrije Baby Huidolie beschermt tegen een droge, jeukerige huid en helpt huidirritatie te voorkomen. Bovendien is baby huidolie dermatologisch getest en goedgekeurd, kan het dagelijks gebruikt worden, is het zacht en vettend, geschikt voor de zeer droge en gevoelige baby huid, houdt het huidje zacht en soepel en helpt uitdroging te voorkomen.

Olus Oil, Citric Acid

Hier werken wij nog hard aan!