Neutral Afwasmiddel 

Neutral Afwasmiddel 500 ml

Neutral 0% afwasmiddel reinigt je vaat zonder de gevoelige huid op je handen te irriteren. Effectieve reiniging van de vaat.

Deel


Neutral 0% afwasmiddel reinigt je vaat zonder de gevoelige huid op je handen te irriteren. De afwas doen is iets dagelijks. Het is voor velen een verplichting die ze liever zouden ontlopen. Maar wanneer je een allergie of een gevoelige huid hebt, kunnen zelfs deze dagelijkse activiteiten een extra last vormen zoals bijvoorbeeld dus de vaat met de hand af te wassen. Met Neutral Afwasmiddel is dit probleem verleden tijd. Het afwasmiddel is mild voor je handen, zodat je onbezorgd je vaat kan afwassen.

  • Reinigt je vaat zonder je handen te beschadigen.
  • Effectieve reiniging van de vaat.
  • 0% parfum en 0% kleurstof.
  • Dermatologisch getest en goedgekeurd.
  • Mild voor de huid.
  • Vermindert het risico op een geirriteerde huid
  • Gemakkelijk in gebruik.
Waar vele afwasmiddelen parfum bevatten en daarmee het risico vergroten op huidirritatie, bevat Neutral Afwasmiddel juist 0% parfum en 0% kleurstof. Het afwasmiddel is mild en verwijdert vet en etensresten effectief. Bovendien is de Neutral afwasmiddel dermatologisch getest en goedgekeurd. Met Neutral Afwasmiddel kun je je vaat laten blinken, zonder dat jouw handen daar de gevolgen van voelen. Perfect voor de gevoelige huid.

Kijk voor de beste schoonmaaktips ook op de website www.cleanipedia.nl. Deze staat vol handige tips en instructies zodat u alles makkelijk, mooi en snel kan schoonmaken. Het omvat onder andere het wassen van kleding, bestrijding van vlekken en vuil, schoonmaken van uw sanitair of meubilair, het verfrissen van uw woning en nog meer!

15-30% Anionogene oppervlakte-actieve stoffen, <1% Potassium sorbate

Hier werken wij nog hard aan!