Ga je op vakantie deze winter? Let er wel op dat je jezelf goed tegen de zon beschermt – of je nu op wintersport gaat of een verre strandvakantie hebt geboekt. Huidverzorging op vakantie is belangrijk, dus je zult er een paar Neutral producten in je koffer bij moeten doen om je huid in topconditie te houden. Want het gaat er niet alleen om dat je jezelf beschermt tegen de Uv-stralen van de felle zon. Er zijn nog een paar andere potentiële problemen waar je éven rekening mee moet houden… 

1. De droge hoogte in

In de theorie zijn langafstand vluchten een hele belevenis. In theorie – want in werkelijkheid voel je je bij aankomst op je exotische bestemming meer als een verfomfaaid papieren propje. De beklemmende lucht in de cabine kan wreed op je inwerken – vooral als je een gevoelige huid hebt.

Zorg dat je huid erop voorbereid is. Smeer regelmatig bij met Neutral Face Cream – een tube die klein genoeg is voor je handbagage en speciaal ontwikkeld om droge, gevoelige huid te hydrateren.

2. Zee, zon, zand… en een zwakke huid

Na máándenlang ingepakt de Nederlandse winter getrotseerd te hebben, zal je winterse huid moeten wennen aan de fel schijnende zon wanneer je eenmaal geland bent in het paradijs. Het spreekt als vanzelf dat je zonnebrandcrème moet dragen met het bijbehorende SPF-niveau voor jouw huid. Maar felle zon is niet de enige vijand van de gevoelige huid – ook zeewater en chloor kunnen irriteren.

Na zo’n lange, vermoeiende dag – waarbij je jezelf tussen het lezen en de cocktails door in het zwembad laat zakken – kun je het beste even afspoelen met Neutral Shower Gel. Het luxe schuim spoelt vuil, olie en andere onzuiverheden gemakkelijk weg en is speciaal ontworpen om het risico op huidirritatie en allergische reacties te verminderen. Zo kun je heerlijk schoon en uitgerust uit eten gaan – om het de dag daarna nog eens dunnetjes over te doen.

3. Zeg nee tegen 14 dagen vettigheid

Je wilt op je vakantiefoto's goed voor de dag komen, maar je gezicht voelt aan als een vettige bende. De zon, de opgebouwde lagen zonnebrandcrème op je huid, het zweet en niet te vergeten al die exotische gerechten (en drankjes) kunnen uitslag en puistjes op je huid veroorzaken wanneer je op vakantie bent.

Neem Neutral Face Wash mee om je arme poriën te reinigen en alle vuil en onzuiverheden van een dag in de zon weg te spoelen. Haal na het uitgaan je make-up af met Neutral Face Wipes.