Neutral Waspoeder Kleur 

Neutral Kleur Waspoeder 45 wasbeurten

Neutral wasmiddel is effectief tegen vuil en vlekken en mild van samenstelling om het risico op huidirritatie te verminderen.

Deel


De geur van frisse, schone was is een van de beste momenten die er zijn. En ook wanneer je een gevoelige huid hebt, wil je dit moment blijven creëren. Neutral Kleur Parfumvrij Waspoeder helpt hierbij. Het wasmiddel is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid en vermindert het risico op huidreacties. Neutral wasmiddel is geschikt voor de gekleurde was. De parfumvrije formulering maakt je kleding effectief schoon en is bovendien mild voor je huid en voor je kleding.

  • Voor een schone en frisse gekleurde was
  • 0% parfum en 0% kleurstof
  • Dermatologisch getest & goedgekeurd
  • Is vrij van parfum, kleurstof en bleekmiddel
  • Verwijdert vlekken effectief, zelfs op lage temperaturen (30 graden)
  • Houdt de gekleurde was langer stralend
Het wasmiddel bevat 0% parfum en 0% kleurstof. Uiteraard is het wasmiddel ook dermatologisch getest en goedgekeurd. Neutral Waspoeder Kleur Parfumvrij verwijdert vlekken effectief en houdt de kleur van je was langer stralend.

Wanneer je een allergie of een gevoelige huid hebt, mag dit geen belemmering zijn om van het leven te genieten. Neutral heeft zich daarom gespecialiseerd in producten die het risico op huidirritatie verminderen. Alle producten van Neutral bevatten daarom ook geen onnodige toevoegingen, waaronder parfum en kleurstoffen. Deze stoffen verhogen het risico op huidirritatie namelijk.

Bovendien zijn de ingrediënten die Neutral gebruikt milieuvriendelijk, waardoor ze worden aanbevolen door diverse organisaties uit onder andere Noorwegen en Denemarken. Neutral is mild en hierdoor geschikt voor alle huidtypen en leeftijden!

5-15% Anionogene oppervlakte-actieve stoffen. < 5%: Enzymen, Niet-ionogene oppervlakte-actieve stoffen, Fosfonaten, Polycarboxylaten, Zeep, Zeolieten. Ingrediënten (Astma-Allergi Danmark): Sodium sulfate, Sodium carbonate, Sodium Dodecylbenzenesulfonate, Sodium Silicate, Aqua, Zeolite, C12-15, Pareth-7, Citric acid, Sodium, Stearaat, Tetrasodium Etidronate, Calcium Sodium, EDTMP, Cellulose Gum, Protease, Lipase, Amylase, Mannanase

Hier werken wij nog hard aan!