Als je moeder wordt dan is het soms moeilijk om tijd te vinden; voor een kopje thee, laat staan voor jezelf. Je bent een drukke nieuwe mama die haar baby's billetjes liefdevol masseert met luieruitslag crème – maar je eigen huid dreig je te vergeten.

Het probleem is: als je een gevoelige huid hebt dan moet je er gewoon goed voor zorgen. En we weten allemaal dat je als drukke moeder niet altijd de tijd hebt voor een volledige huidverzorgingsroutine. Daarom hebben wij een paar handige trucjes voor je, om je huid zo kalm mogelijk te houden terwijl de rest van je leven allesbehalve kalm is…

1. Wissel van wasmiddel

Je berg met was zou sinds gisteravond zomaar verviervoudigd kunnen zijn. Hoe kan iemand die zo klein is zoveel extra werk in het huishouden creëren? En het zijn niet alleen de slaappakjes en de babysokjes die zichzelf op de hoop met was vermenigvuldigen en om jouw aandacht schreeuwen – ook je eigen kleding verdient het om zacht en fris te zijn. De oplossing? Gewoon alles in één keer wassen met de producten uit het Neutral waspakket. Je kleding zal schoon zijn en heerlijk zacht, zonder onnodige chemicaliën die de gevoelige babyhuid kunnen prikkelen.

2. Bewaar gezichtsdoekjes bij je bed

Je laat je op bed vallen na een lange dag met je kleintje (en misschien ook een lange nacht in het verschiet) wanneer je je herinnert dat je je gezicht nog niet hebt gewassen. Een foutje dat zo gemaakt is wanneer je een slaaptekort hebt – en geen moment voor jezelf.

Nee, het ligt niet aan jou als het je éven niet meer lukt om uit bed te komen voor de volledige cleanse-, tone- & moisturise routine – maar een pakje Neutral gezichtsdoekjes op je nachtkastje is in zo’n geval de ideale tussenweg. Het is een snelle, makkelijke en effectieve manier om make-up, vuil en onzuiverheden te verwijderen en je huid schoon en fris te laten voelen voordat je weer indut… of eruit moet voor de baby natuurlijk. Alwéér!

3. Ga met je baby in bad

Die lange, rustgevende douchesessies zijn dan misschien iets uit het verleden, maar er is een simpele manier om schoon te blijven wanneer je een kleintje hebt: ga samen in bad! Niet alleen is het een mooie gelegenheid om samen te zijn, maar ook om hun Neutral badproducten even te lenen… Die zijn zacht genoeg voor dagelijks gebruik en speciaal ontworpen om het risico op huidirritatie en allergische reacties van de huid te verminderen.