Neutral Shower Gel 

Neutral Shower Gel 250 ml

Neutral Shower Gel is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid. Verrijkt met voedende ingrediënten, voor een kalme en gezuiverde huid.

Deel


Verfris en verschoon je huid met de Neutral Shower Gel, een milde formule die speciaal ontwikkeld is voor degenen met een makkelijk irriterende en gevoelige huid. Douchen zoals het hoort: verkwikkend en verfrissend, zelfs voor de gevoelige huid. Neutral Shower Gel is geschikt voor elk huidtype en vrij van parfum, kleurstof . De pH-huidneutrale formulering zorgt ervoor dat je iedere dag van je douche kan genieten.

  • 0% parfum en 0% kleurstof
  • Dermatologisch getest & goedgekeurd
  • Speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid
  • is mild & pH huidneutraal
  • is geschikt voor een droge huid
  • is geschikt voor dagelijks gebruik.
Geformuleerd met 0% parfum, 0% kleurstoffen die de huid kunnen irriteren, doet de shower gel z'n werk, waardoor vuil, olie en andere onzuiverheden effectief verwijderd worden. Doordat de shower gel verrijkt is met voedende ingrediënten, zal je met een kalm en gezuiverde huid achtergelaten worden die ook nog eens comfortabel en zacht aanvoelt.

Wanneer je een allergie of een gevoelige huid hebt, mag dit geen belemmering zijn om van het dagelijks leven te genieten. Neutral heeft zich daarom gespecialiseerd in producten die het risico op huidirritatie verminderen. Alle producten van Neutral bevatten daarom ook geen toevoegingen, waaronder parfum en kleurstoffen. Deze stoffen verhogen het risico op huidirritatie namelijk.

Verder biedt Neutral een complete range van huishoudelijke- en huidverzorgings- producten die speciaal ontwikkeld zijn om het risico op allergische- of huidreacties te verminderen.

Neutral 0% producten worden aanbevolen door de Danish Asthma en Allergy Association en zijn speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid. Neutral, dat voelt goed.

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Sodium Chloride, Citric Acid, Disodium Cocoyl Glutamate, Sodium Benzoate, Sorbic Acid.

Hier werken wij nog hard aan!