We werken momenteel aan een nieuwe website en we willen onze excuses aanbieden voor het eventuele ongemak.

Over Neutral

Over Neutral

Neutral komt uit Denemarken, waar wij al meer dan 25 jaar huidvriendelijke producten maken. Intussen is Neutral in heel Scandinavië een huishoudelijk begrip geworden. Met trots hebben we het naar Nederland gebracht.

Wij helpen je de controle over je gevoelige huid terug te krijgen.

De doelstelling van Neutral

Ons doel is simpel. We willen het je mogelijk maken om controle te hebben over de conditie van je huid. En we weten dat dat moeilijk is. We leven nu eenmaal in een wereld waarin allerlei externe factoren als stress, vervuiling en chemicaliën een rol spelen. Voor een orgaan zo gevoelig als je huid is dat niet altijd makkelijk. En wat begint als huidirritatie kan uiteindelijk leiden tot drogere huid, jeuk en ook ernstigere aandoeningen.

Neutral helpt jou en je familie om huidirritatie – en de kans op huidirritatie – te verminderen. Veel van de producten die je elke dag gebruikt bevatten stoffen die je huid onbewust kunnen irriteren, zoals kleurstoffen en parfums. Neutral is zó samengesteld dat alle chemicaliën die niet noodzakelijk zijn uit de producten zijn gehaald, zonder hierbij toe te leggen op prestaties. Met Neutral kies je voor goede producten die mild zijn voor de huid – speciaal ontworpen om het risico op huidallergieën te verminderen.

Onze filosofie: houd het simpel

Gevoelige huid is een toenemend probleem. Stress, vervuiling en chemicaliën nemen je lichaam voortdurend onder vuur en met je huid als eerste verdedigingslinie moet deze nou eenmaal extra hard werken. Als gevolg hiervan kan je huid uitdrogen en gevoelig worden, wat kan leiden tot jeuk en ernstigere reacties.

Eczeem en psoriasis zijn bovendien twee van de meest voorkomende gezondheidsproblemen wereldwijd en hebben zachte producten als Neutral nodig voor de gevoelige, delicate huid.

We weten dat je huid niet ontkomt aan dagelijkse stress. Maar we weten ook dat sommige irritaties afkomstig zijn van producten die je iedere dag gebruikt. Parfums en kleurstoffen, die normaal gesproken iets toevoegen aan het product, kunnen in werkelijkheid je huid irriteren.

Neutral volgt al meer dan 30 jaar een Scandinavisch principe: zaken eenvoudig houden. Daarom zitten er geen onnodige chemicaliën in onze producten. Onze producten hebben alleen de strikt noodzakelijke ingrediënten om goed schoon te maken en tegelijkertijd zorg te dragen voor je huid, je familie en je kleding.

Neutral werkt met deskundigen

Wij zorgen ervoor dat we alleen de beste kwaliteitsproducten voor jou en je familie maken, dankzij ons partnerschap met DAAA, de Deense astma- en allergievereniging.

De beste manier om een gevoelige huid onder controle te houden is op de hoogte zijn van wat er precies in de producten zit die je gebruikt. Al onze producten zijn dermatologisch getest en gelabeld volgens de etikettering-normen van de DAAA – om jou te helpen om de juiste producten voor je familie te kiezen.

Al meer dan 25 jaar werken we, met de DAAA samen, aan de ontwikkeling van schone en milde producten. Middelen die de huid zacht houden en het risico op huidirritatie helpen te verminderen.

Ons assortiment

Van wasmiddelen tot babyverzorging, lichaamsverzorging en gezichtsverzorging – we zijn er om jou en je gevoelige huid te helpen.

Bekijk het assortiment

TOP