We werken momenteel aan een nieuwe website en we willen onze excuses aanbieden voor het eventuele ongemak.

Nieuws

Over Neutral
Neutral en het Huidfonds samen sterk voor mensen met een huidprobleem_summary

Neutral en het Huidfonds samen sterk voor mensen met een huidprobleem

Amsterdam, 11 november 2014 – Neutral en het Huidfonds zetten zich samen in voor een gezonde huid en een betere kwaliteit van leven voor mensen met een huidaandoening. Concreet bestaat de samenwerking uit sponsoring door Neutral ten behoeve van de ontwikkeling van het E-learning programma ‘Kwaliteit van Leven’ van het Huidfonds. Dit innovatieve zorgprogramma leert patiënten met huid- problemen de kennis en vaardigheden om beter met de sociale én de emotionele impact van hun aandoening om te gaan.

> Lees hier meer over Neutral en het Huidfonds

logo Early Birds

Stichting Early birds

Neutral sponsort stichting early birds met een jaar lang wasmiddel en wasverzachter. Stichting Early Birds deelt steeds vaker speciale, gehaakte knuffeltjes aan aan ouders van te vroeg geboren kindjes. Deze gehaakte knuffels hebben vrolijk gekleurde staartjes. Het is niet alleen een heel leuk cadeau in vaak heel onzekere tijden, de vogeltjes zorgen ervoor dat de baby’s de staartjes grijpen in plaats van hun infuusjes.

Het doel is om elk ziekenhuis in Nederland van deze Earlybirdjes te kunnen voorzien. Inmiddels zijn er al meer dan 5600 vrijwilligers betrokken bij deze stichting, maar er zijn meer ‘haaksterren’ nodig! Laat het weten als jij iemand kent of zelf mee wilt doen aan dit mooie initiatief.   https://www.facebook.com/groups/earlybirdjes/?fref=ts

> Lees hier meer over Neutral en het Huidfonds


Neutrl_IntensiveRepirCrem _Imge_NL_250x205

Nieuw product: Repair Cream

Voor de éxtra droge en gevoelige huid heeft Neutral nu Intensive Repair Cream ontwikkeld. Deze crème is rijk aan vochtinbrengende bestanddelen en helpt daarmee het herstellend vermogen van de huid. Bovendien bevat  de nieuwe Neutral Intensive Repair Cream, net als de rest van het Neutral assortiment, 0% parfum en 0% kleurstof. 

Nieuw van Neutral


Bby range

Neutral baby in een nieuw jasje

Een gevoelige babyhuid kan geïrriteerd raken door bepaalde stoffen, zoals parfum. Neutral Baby biedt alles wat je nodig hebt voor een milde verzorging van het babyhuidje, maar dan met 0% parfum, 0% kleurstof en 0% parabenen.

Vernieuwd: Neutral baby


Cynthia logo

Cynthia over Neutral Face

Cynthia heeft onze Face Care producten getest, lees via de link meer over haar ervaringen. “Mijn huid voelt na het reinigen met de doekjes zacht en fris aan. Niet rood, niet geïrriteerd, niet trekkerig. Voelt erg prettig! Je betaalt iets meer dan de goedkoopste doekjes van je drogisterij huismerk, maar het is dan ook heel wat lekkerder voor gevoelige huidjes.

Cynthia heeft de hele Neutral skin range getest, lees via de link over haar bevindingen


beauty event

Neutral op Unilever beauty event

Unilever organiseerde op 26 mei 2014 een beauty evenement in Hotel Droog in Amsterdam. Lees hier het verslag van blogster Teskuh, die erbij was! ”Van een dame uit mijn groep hoorde ik al dat ze thuis Neutral wasmiddel gebruikt, omdat haar kinderen op andere wasmiddelen allergisch reageren. Ik denk dat dit dus een prima uitkomst kan zijn voor mensen met een gevoelige huid. Ze bevatten geen parabenen, geen kleurstoffen en geen parfum.”

Neutral was op het Unilever Beauty Event. Lees hier meer


Nieuwsbrief Artikelen  

Nieuwsbrief artikelen

Jouw baby wil je natuurlijk alleen het allerbeste geven. Ook op het gebied van huidverzorging. Want het babyhuidje is gevoeliger voor invloeden van buitenaf. Dit komt omdat de huidbarrière van een babyhuidje dunner is dan die van een volwassen huid. Hierdoor kan bij droge, koude of juist te warme lucht de babyhuid sneller uitdrogen. Maar ook te lang badderen en het gebruik van parfum houdende producten kunnen de huid makkelijker irriteren. Om de babyhuid te beschermen tegen irriterende stoffen, eczeem en infecties is het belangrijk om de huid goed te verzorgen. Na een heerlijk badje kun je je baby insmeren met een huidverzorgende olie en/of lotion zonder parfum.

Lees hier alles over de verzorging van het gevoelige babyhuidje


het testpanel  

Het testpanel 

Voor het wassen van babykleertjes wordt bijna nooit wasverzachter gebruikt. Maar wist je dat wasverzachter weefsels in kleding 'zacht' maakt, en op die manier wrijving van de stoffen op je huid vermindert? Lees hier de ervaringen van het testpannel over Neutral wasverzachter met 0% parfum en 0% kleurstof - ideaal voor de gevoelige (baby)huid. ”Mijn kinderen krijgen geen uitslag van de wasverzachter, terwijl de was toch lekker zacht is"

Wat vindt het Testpannel van Neutral Wasverzachter?


TOP