We werken momenteel aan een nieuwe website en we willen onze excuses aanbieden voor het eventuele ongemak.

Herfst huidadvies: zo kom je het seizoen heelhuids door

5 tips om goed voor je huid te zorgen deze herfst | Neutral NL

Dit zijn onze huidverzorgingstips voor jou en je familie, om je huid de hele herfst in topconditie te houden.

1. Wind, regen en rode wangen

Het veranderende herfstweer beïnvloedt zowel jouw huid als de huid van je kinderen. Een belangrijke tip is om de oorzaken van geïrriteerde huid te bestrijden vóórdat ze optreden. Breng een goede, rijke lotion aan zodra het weer begint te veranderen. Neutral heeft hier een assortiment aan parfum- en kleurstofvrije producten voor. En vergeet niet dat de allerjongsten het meest kwetsbaar zijn voor droge, jeukende rode wangen.

2. Herfstlippen

Je lippen kunnen bijzonder gevoelig zijn voor weersomstandigheden, vooral bij wisselende weersomstandigheden. Daarom raden wij je aan om deze tijd van het jaar speciale aandacht te besteden aan je lippen. Gebruik een goed voedende lippenbalsem, zonder parfum of kleurstoffen natuurlijk, om uitgedroogde en gebarsten lippen te vermijden.

3. Was je handen regelmatig

Het is het seizoen van de loopneus en het niesen, dus leer je kind om altijd de handen te wassen nadat ze de neus hebben gesnoten om zo bacteriën en ziektekiemen niet verder te verspreiden. Kies een goede, vochtinbrengende zeep zonder parfum en kleurstoffen om je kinderen aan te moedigen om hun handen te wassen – zónder droge huid of huidirritatie te veroorzaken!

Neutral_SoapBar_Image_NL_140x200

Neutral Soap Bar

Koop nu

4. Verleng de geur van de zomer

Als je je kleren op een winderige dag buiten droogt, verwijdert de wind alle losse vezels uit de kleding en droogt je kleding zachter op. 

5. Houd je kleding fris

Het wordt tijd om je winterkleding tevoorschijn te halen. Wees je ervan bewust dat kleren langer fris blijven als je ze op de goede manier wast. Gebruik een mild reinigingsmiddel zonder enzymen en volg de was instructies zorgvuldig op bij waterdichte kleding, om alle vuilafstotende en waterdichte eigenschappen te behouden.

Neutral_ColourWashingLiquid_Image_NL_140x200_v2

Neutral Wasmiddel Vloeibaar

Koop nu

TOP